Skip to main content

This is an urban house surrounded by tall buildings on all sides except for the northeast facing a street. The issue was how to bring light into the interior, to open the enclosed volume and to develop scenery within it while avoiding looks from the neighborhood. There rises a white illuminated “hill” in the house. Its slope tilting to the southwest receives and reflects sun light onto the interior. The “hill” that can be seen from all the rooms but never be reached by anyone, is a place shared in our consciousness belonging to nobody. It is this place that induces another story in our mind beside the everyday life of our own.

tags
#apartment
#art
#cafe
#CasaBRUTUS
#competition
#complex
#exhibition
#facade
#gallery
#hall
#hotel
#house
#interior
#museum
#office
#ongoing
#pavilion
#product
#renovation
#restaurant
#salon
#shop
#showroom
#shrine
#skyscraper
#station
#studio
#teahouse
#university
#web
#workshop
#モダンリビング
#商店建築
#新建築