Skip to main content

This space was stripped completely and had become like a desolated ruin. Next, the wooden elements and furniture were buried in white pebbles. This makes the space change instantly as if snow falls in a city landscape. Gaps in time and material flow link up naturally. The pebbles might be difficult to walk on at first, but maybe you will get used to them during your stay. It is like camping out in nature; you adapt yourself to the environment. The space does not adapt itself to you, but you adapt to it. The space awakes a latent natural instinct that everybody appears to carry within but is normally not activated.

LLove

Architecture

Title
LLove
Date
2010.06 - 2010.11
For
exhibition
At

Tokyo

Size
55㎡
Status
Completed

Staff

Direction
Yuko Nagayama
Daisuke Yamagishi
Photo
Takumi Ota
tags
#apartment
#art
#cafe
#CasaBRUTUS
#competition
#complex
#exhibition
#facade
#gallery
#hall
#hotel
#house
#interior
#museum
#office
#ongoing
#pavilion
#product
#renovation
#restaurant
#salon
#shop
#showroom
#shrine
#skyscraper
#station
#studio
#teahouse
#university
#web
#workshop
#モダンリビング
#商店建築
#新建築